svētdiena, 2012. gada 12. februāris

..neliela atkāpe no plāniem jeb jauna ideja darba procesā..

Aiz loga lēnītēm laižas dejā sniegpārslas..man tik ļoti patīk skatīties, kā snieg sniegs..
Kamēr saldi šņākuļo mana pupalellīte, bet lielā meita revidē drēbju skapi pie vecmammītes, cenšos pabeigt fikso ideju, kas pēkšņi ieskrēja galvā, kad margoju skaldni nākamajam klucītim..

Tik ļoti iepatikās, kā izskatās tā puķes galviņa, ka domās sāku revidēt lielās meitas drēbju plauktu un prātot, kur un kā tās varētu uzziedēt lielākā pulkā.. Meitucei puķu ideja ļoti patika, bet noteikti esot jāuzšuj arī lapiņas un kātiņi puķēm..lapiņas nu tā kā uzradās, bet kātiņiem gan vieta šķiet neatradīsies, vismaz ne šoreiz.. un vēl pavisam noteikti vajagot vienu puķi arī uz piedurknes.. :)





Un redz ko sadarījām vakardien, kamēr mazā māšele čučēja pirmo pusdienlaiciņu no dieviem..izcepām maizīti..
Šoreiz izmantojām gatavo miltu un sēkliņu maisījumu no "Hercogs" krājumiem..no jaunās produktu līnijas, kas nesatur uzlabotājus.. Cepām šo - "Rīta maizi".
Bildēs redzams gatavais rezultāts, viens no diviem kukulīšiem, jo otrs netika pat līdz bildēšanai.. :)
 
Neko vairāk par sviestu uz maizes nevajag, der pat bez sviesta..un meituce pieprasa, lai viņai izsniedz tieši doniņas un garozas, lai gan citām maizēm parasti tieši tas bija neinteresantais viņasprāt..

4 komentāri:

  1. Krekliņš ar puķītēm izskatās ļoti jauks! Pastāstīsi, kā tas izskatās pēc pirmās puķīšu mazgāšanas! Jo mani vienmēr uztrauc tālākā lietošana - vai būs praktiski :)

    AtbildētDzēst
  2. Domāju, ka itin drīz varēšu sniegt atbildi, jo puķainītis ir rindā uz mazgāšanu.. :)

    AtbildētDzēst
  3. Plūmīt!........Puķainītis pēc mazgāšanas nav mainījies ne par mata tiesu.. :)
    i bez gludināšanas varēja iztikt un ziedlapiņas tikpat daiļas un gludas un lapiņas tikpat izteiksmīgas..(šķiet, ka gludināšana būtu tik par skādi, jo mīkstajā audumā rastos lapiņu nospiedumi..

    AtbildētDzēst
  4. Vai jūs meklējat biznesa aizdevumu? personīgais aizdevums, mājokļa aizdevums, automašīnas aizdevums, studentu aizdevums, parāda konsolidācijas aizdevums, nenodrošinātie aizdevumi, riska kapitāls utt. Vai arī kāda iemesla dēļ jums ir atteikta aizdevuma izsniegšana bankā vai finanšu iestādē. Mēs esam privāti aizdevēji, kas kreditē uzņēmumus un privātpersonas ar zemu un pieejamu procentu likmi - 2%. Ja jums ir interese? Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu (clintonjohnson536@bk.ru) un saņemiet savu aizdevumu šodienAr cieņu, Clinton Johnson investīciju komanda

    AtbildētDzēst