piektdiena, 2012. gada 17. februāris

kaprīzā mūza..

Šonedēļ mūsmājās parādi komandē viena trakoti kaprīza mūza, pārvalda dzijas uz dažādas adatas, tamborējamās, adāmās..turklāt ieņēmusi galvā, ka galamērķis ir vīram jaka, kura par katru cenu jāsāk no muguras daļas vidus un vertikālās svītrās apvienojot tamborēšanu un adīšanu....
........neliek mieru man ne mirkli, pat tad kad rokās nav adatas, mana galva tiek piebāzta ar idejām, ko un kā tālāk būtu jādara..rādās kā bildes, kad pusmiegā naktī baroju un midzinu meituci, kas pamodusies uz naktsmaltīti..rādās, kad iekrītu gultā, lai tiktu vismaz pie pāris jaunās māmiņas miega stundām..rādās un dīda, kas slauku grīdu, karinu drēbes vai buros pa katliem un pannām..
...centos iesākto iemūžināt, dažas bildes paspēju uztaisīt, tad fotoaparātam beidzās enerģija atvēlētā, tad nu tagad baterija barojas no tīkla labumiem, bet mūza dresē mani tālāk.. :)   būs jātaisa papildus bildes šodienas veikumam..



..mans dziju kāmis ar saņēmies dūšu un sācis uzstādīt prasības - šim lūk, griboties NORO dzijas ieprovēt, vakar pa ceļam meitai uz dārziņu ejot, mēģināju kādu bodīti Rīgā atrast, kur tādu var aptaustīt..neizdevās..
...varbūt jūs ziniet, kur Rīgā Noro dzijas var aptaustīt, paņurcīt..jāzina tak, ko tas dziju kāmis pieprasa..salasījies te bloglandijā un saklausījies brīnumstāstus... :)
Rītdien ražīga diena plānojas..bez pilsoņa pienākumu pildīšanas, mūzas kaprīzēm un citiem ikdienas sīkumiem, kas izvēršas savādāki, kad mūsmājās tētītim brīvdiena, paredzēts pirmais lielais gājiens un kino trijatā - vecāki+lielā meita (citādi parasti teātra/kino/kultūras izklaides, kopš mazās māsas piedzimšanas bijušas vairāk lielajai meitai ar tēti divatā)......mazo māšeli uzticēsim vecmammītei paucināt..
Meita vēl nezina, ka biļetes jau kabatā un viņa rītdien no rīta dosies skatīties filmiņu par burundukiem.. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru