otrdiena, 2012. gada 13. marts

..ar krāsām, cepumiem, dzijām cīņā par pavasari..

Vispirms nomainīju frizieri (savu galvu uzticu tik frizieriem vīriešiem)..un pie reizes atkal kļuvu par pilnīgu Sarkangalvīti..un tiku pie forša, asimetriska matu griezuma.. :)
Ziemas sagurums nemaz nedomāja padoties..

Tad beidzot iepūcēju tik nopietni par kaimiņu piemētāto neatkusušo zālienu, kuru sētniecei tā ar nekādi neizdodas sakopt (totāls slinkums man nezināmu iemeslu dēļ..piemēram, viņas pašas viesu Ziemassvētku naktī ar šampanieti pielaistītās trepes, viņa saņēmās izmazgāt tikai februāra sākumā..).......ka ņēmu cimdus, maisu, vilku gumijniekus un gāju sakopt to, kas man redzams pa logu, jo tiešām bija apnicis lūkoties uz izmētātām ābolu kastēm, tukšām eļļas pudelēm, un citām cūcībām..
2 pilni RIMI maisi ar virssniega drazu.... bet rezultāts ir tā vērts - vismaz patīkami pa logu palūkoties, kā sniegs pazūd no zāliena, kā sniegpulkstenītes parādās no sniega.. :)
Sagurums nedaudz atkāpās.. :)

Joprojām visus radošos spēkus paņem jaka.. (tikko pabeidzu tiktāl, ka atliek vēl tikai piedurknes sagudrot un kapuci piemontēt......saveidot aizdari būs pats mazākais darbiņš..).. nemaz nebiju iedomājusies, ka vīriešu jakas mēdz būt TIK LIELAS un DZIJIETILPĪGAS....... (bildes būs, tik jātiek pie dienas gaismas)..

Šodien realizējamo recepšu cīņā (jo kārojās taču arī ko miesai..) pirmajā vietā izrāvās mīkstie auzu-banānu-šokolādes cepumi no Anitas bloga "meklējot priekus".... (es gan nedaudz pielāgoju recepti mājas plauktu un burciņu saturam)..  sanāca gardi..


Un beidzot palika labāk.. :)
Uzradās spēks rakstīšanai un idejas rītdienai.......
pat mazītiņa domiņa par piedalīšanos Nordea maratonā..(to gan tā kārtīgi jāizdomā, kā lai iekārtojas patrenēties un pasportoties)..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru