ceturtdiena, 2013. gada 28. februāris

..šie ir klāt.. :)

Un tā vienmēr, kad steidzami nepieciešams fotoaparāts (knipsēt vajg), tā šim kaut kāda ķeza - šoreiz baterija izlādējusies..

Bet klusēt nespēju - ŠIE IR KLĀT.. :)

Kas ir ŠIE??? ŠIE ir tie smukie rožzābaki..

Vai vēl atminaties, kā tas viss sākās? 
Nu to stāstu par vīnogām, ko stāstīja Sarkanā Biete jeb kas un kā sanāca ar Dr. Martens rožzābakiem un dažādu valstu apavu izmēriem..

Tad sekoja izloze (tieši manā dzimšanas dienā un laikam jau tāpēc arī tik ļoti paveicās)..

Atvaino, mana vārdamāsa Ilze aka Sarkanā Biete, bet tā kā mūsmāju kaprīzajam un tiepīgajam bilžu darinātajam baterija tikko uzlikta lādēties, tad pirmajam lielīšanās un sajūsmas mirklim nočiepšu Tevis bildētus rožzābaku portretus..(nu lai visiem top skaidrs, kas tad ir ŠIE)..
tuvplānā
maķenīt kopbilde :)

Ja vien jūs zinātu, kā mēs tos zābakus ratiņu virsjumta bagāžniekā (tāda mūsu sporta ratiņiem nav un nekad nav bijis) mājup stiepām.. :)

Jau paspēju uzprovēt, kā ar tiem apavu izmēriem ir man..derēs..arī zeķi drīkstēšu ievilkt.. :)

Mazā meita ievērtēja arī svešzemju markas ar nopietnā vīra attēlu (papluinīja un paplucināja, pat nepaspēju ne acu pamirkšķināt)..

Bet es gaidīšu, kad baterija būs gatava darbam un saule pie debesīm, tad ..

(un kur tad vēl kādreiz zābaku kopbilde ar kādu no diviem sārtajiem mēteļiem..)

2 komentāri:

  1. Prieks lasīt, ka šie nav ceļā apmaldījušies:) Lai labi nēsājas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau ir pāris foto (ar brāļa viedtālruni), tik jāapstrādā un jāatrāda.. der labi, arī zeķei iznāk vieta, bet viegli un atsperīgi.. gaidīšu Tevi Rīgā, jo kokteili noteikti gribētu kopā nobaudīt un kaut kā vēl kārojas atdarīt par negaidīto pārsteigumu..

      Dzēst