otrdiena, 2013. gada 8. janvāris

..Paldies, paldies, manu rūķi..

Kas to būt domājis, ka tieši tā var sanākt.. ka no daudzajiem rūķiem, kas šogad savstarpēji rūķojās, mēs abas ar manu rūķi rūķojām viena otru, jā, jā, jā.. es un Maija no bloga bienes pavediens bijām labākie rūķi viena otrai.. :)

Pirms lielos ar savu dāvanu, gribu vēl pateikt PALDIES Inesei, kas arī šogad saganīja visus rūķus..

To ar cik daudz uz dažādiem piedzīvojumiem nācās saskarties Maijas dāvanai, līdz tā nokļuva pie manis, vislabāk spētu izstāstīt pati rūķpaciņa..cik sirmu matu šajā laikā uzradās Maijas frizūrā, zina vien viņa pati..bet labi, ka šogad varēja sekot dāvanām līdzi Latvijas Pasta mājaslapā..

..tieši tāpēc mana rūķa dāvana ar nosaukumu "krāsu pēdas sniegā" atceļoja pie manis un nekur neceļos neaizklīda, bet jau otrajos Ziemassvētkos iepriecināja mani un arī mājinieki priecājās līdzi (lielā meita jau mēģināja pieteikties uz burvīgo drēbju pakaramo, uz šokolādi kāru aci meta ikviens, bet cimdiņi būs lielisks papildinājums manam jaunajam sarkanajam mētelim (tik balta šalle būs pašai jāsagādā, lai cimdiņi neskumst.. :) un uz atloka sāk prasīties kāds krāsu akcents)..



4 komentāri:

  1. Cik jauki, ka arī Tev patika!Lai silti un krāsaini!
    Mums laikam telepātija, jo tikko uzrakstīju savu stāsta versiju....

    AtbildētDzēst
  2. Laikam gan kāda īpaša rūķu telepātijas saikne pastāv gan.. :) Tev bildes sanākušas dikti labas.. :)

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti skaista dāvana un te nudien ne tikai telepātija, bet arī slēptās zīmes - krāsu pēdām sagribējās mazliet paceļot, labi vismaz, ka tikai tepat pa Latviju :)))
    Man pašai arī bija pārsteigums, ka esat Rūķi viena otrai :), un jūsu telepātiskās darbības sākās jau pie elektroniskās saziņas ar manu starpniecību, jo faktiski vienlaicīgi rakstījāt, lai padodu tālāk ziņu Rūķim :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ja - paceļoja tās krāsu pēdas pa sniegu.. :)
      un tās peripetijas ar uzvārdiem ar bija gana smieklīgas.. :)
      Paldies, Inese, par rūķu ganīšanu!

      Dzēst